2015 del 3

JULI
I juli månad blev det mycket jobbande, solande, festade, umgås med kompisar samt pojkvän, var sjuk och festival. Latitude 57 var rikitgt 2 roliga dagar. Stukade dock armen första dagen så det blev inget jobbande på några dagar vilket var tråkigt men hade så sjukt ont att jag knappt kunde röra saker med den. Sen den 7juli fyllde jag hela 18år! blev fest med både släckten och sen eft fest med vänner. Sen fyllde även Wilma 18år och Christoffer 20år så det blev många kalas och firande. Bokade även en resa till barcelona med pappi.
 
 
AUGUSTI
Denna månad bestod av jobb, festande, solande, barcelona, utflyckter, Pw, kräftskiva, skolbörjan och kalas för bla pappi. Det bästa var helt klart barcelona! så underbart att bara åka dit med pappa och ha semester. För under hela sommarlovet hade jag bara varit hemma och jobbat. Men äntligen fick jag åka iväg och se ett helt nytt land och stad. De var så sjukt vakert! Vi gjorde även lite andra små roadtrips i Augusti månad, som tex öland och lysningsbadet i västervik. Och att jag började 3an är ju helt sjukt och så roligt! Sista året med klassen..
 
SEPTEMBER
Denna månaden började med kaos i mitt liv! Allt vändes upp och ner. Men har även ett antal bra saker som hände. Nollining, åkte till jönköping till min syster, sjöng ännu en gång med de absolut bästa tjejerna, myste till det i höstmörkret, sjuk, jobb, träning, mysiga bilturer med mina tjejer. Tänkte väldigt mycket den tiden och har verkligen förstått hur mycke jag har förändrats till de positiva och jag är så stolt över mig själv! 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp