Diagnos ångest

Igår och idag var ett par väldigt fina dagar. Vädret var superfint så man njöt till 1000! 
Igår skulle jag egentligen gå på ett gympass men pga lite strul så sket det sig tyvärr. Istället gick jag på en lång Pw ute i det fina vädret. Efter det duschade jag o fixade mig för att åka in till stan till C för att vi skulle köpa fika och sedan åka hem till mig för att laga middag osv. Blev super mysigt! Har somsagt varit på väldigt konstigt humör den senaste tiden vilket beror på många saker. Tror nämligen jag lider av någon sorts av ångest och inre stress som påverkar mig enormt. Men ska försöka hantera den så gått jag kan. Just nu vill jag bara få bort allt skolarbete så det är de jag ska göra nu under lovet, men även slappna av så mycket jag kan. Vill även jobba så mycket jag kan och va med vänner, familj och pojkvän. Så får sån stress och ångest att jah inte räcker till och hinner med allt jag vill göra. Det är dock massa annat som påverkar mig som är personligt men de är sjukt jobbigt. 
Detta är en anledning varför bloggen blir väldigt undandragen. Att många inlägg kommer på en o samma dag..

Puss på er och ta hand om er!
 
Allmänt | | Kommentera |

Glad påsk!!

I lördags blev det en mysig påskmiddag med familjen. Även Victoria var hemma från Jönköping. Så mysigt och så gott! 
Efter påskmiddagen drog jag till tjejerna för en mys-ute-kväll med ost och kex samt dricka som vin. Mina finaste vänner! Så sjuk att jag har dem. 
Vi hade de så otroligt roligt, sjöng, skrattade, spelade och bara va galna. Det blev även att gå ner till scala för att möta upp my boy för att sedan gå hem. Men plus lite småsnack med alla möjliga folk så kom man hem senare än förväntat. 

På söndagen jobbade jag 9h pass. Riktigt kul ändå trots trötthet. När jag kom hem var jag helt slut i både kroppen och huvudet så fick ta en värktablett för att kunna somna. Haha


Allmänt | | Kommentera |

Studentfest

Denna vecka har jag också jobbat endel, tränat, haft student fest på big Bang och Harrys i onsdags, fått påsklov och så vidare. 
Tisdag så blev det sista dagen innan påsk lov och det blev en riktigt kort dag, sen jobba. 

Somsagt vad det studentfest på Harrys i onsdags. Först jobbade jag till 4 sen drog jag till Carro för att mysa lite innan vi drog till big Bang för förfest med alla studenter. Vi spelade bowling och drack goda drinkar. Sen gick vi vidare till Harrys för att fortsätta festen men de va inte så kul så drog ist till coffe och sov där.
Det va riktigt kul på big Bang med mina fina vänner! De bästa!! 

I torsdags så jobbade jag och idag blev jag även inringd. Men så värt, det va super kul för de va så mycket folk men även så får man dubbelt betalt pga röd dag på en vardag. Tihi! 

Imon är jag ledig så då blir det påsk mat och förmodligen träffa tjejerna på kvällen. Sen ett långt pass på söndag. Kuligt!
Puss på er! 

Allmänt | | Kommentera |
Upp