Midsommar

Hellu folket! Jadu mina dagar just nu består endast av jobb och vila. Men det är helt ok ändå! Det ända är att man inte kan umgås med någon och min familj träffar jag inte så mycket.

Men iaf förra helgen var midsommar, dagen bestod av att först sova för hade jobbat till 2dagen innan. Sen träffades alla i gänget hos David för att börja med jordgubbar med glass och firandet. Vi hade riktigt bra och mysigt! Dagen slutade hos Felix där vi bara satt och myste på altanen. Dagen efter jobbade jag ett antal timmar och der var hemskt! Der var verkligen inte för att jag var bakis för hade inte druckit så mycket, utan för att det inte fanns någon luftkonditionering under hela passet. Alltså så varmt att man dog. Alla svettades ihjäl och jag var på gränsen att svimma så fick sätta mig i kylen.. Men gjorde allt jag kunde helt enkelt.
Sov och drack väldigt mycket sen när jag kom hem. Sen tvingade ett gäng mig att följa med ut dagen efter också. Dock en nykter kväll vilket var mysigt!

Har inga bilder över huvud taget under dagen då den gick så snabbt samt vi var sociala utan mobiler faktist!
Puss och kram!

Såg ut såhär på midsommar iaf! Puss

Allmänt | | Kommentera |

Studentmottagningar!

Under denna vecka har jag varit på två stycken studenter! 
Min fina vän Kerstin tog studenter i onsdags. Då drog jag felicia och Amanda till Kalmar för att fira henne när hon sprang ut. Sen vidare till hennes mottagning som var i timmernabben, där vi fick så god mat samt tårtor. Ssn visare till Kalmar igen för en student utgång! Körde rätt lugnt för jag skulle jobba dan efter, men roligt hade jag.

I fredags tog min fina kusin studenten, också i Kalmar. Så vi drog dit på morgonen för att fira honom när han sprang ut. Sen vidare till fliseryd och va på honoms mottagning. Hur trevligt som helst och god mat samt tårta! 

Grattis till båda två!!!


Allmänt | | Kommentera |

Lite av mina student presenter!Detta är en liten del av vad jag fick på min student. Om ni kommer ihåg min önskelista eller tips på studentpresenter för någon månad sen så kan jag säga att jag fick in princip allt på den listan. Jag är så tacksam då jag verkligen inte förväntat mig! Tänkte visa lite fler presenter men blir i ett annat inlägg.

Jag fick iaf detta!! Så sjukt glad och hur snygga är de inte.
- första bilden är ett väldigt fint runt och väldigt glimmat armband som är hur fin som helst! 
- andra bilden är ett Edblad armband som är ett fint hjärta med diamanter i. Hur fint?
- tredje bilder är ett så sjukt fint armband samt matchande öronhängen från Lily and rose. Älskar det och använder det så ofta jag kan!! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp