Bland de finaste jag har!

 
Jag är så sjukt glad och tacksam att jag har så sjukt fina vänner! De betyder allt. Dessa tjejer, och några till är, verkligen guld värda!
 
Jag är så stolt och glad att jag vågade stå uppför migsjälv och att jag är där jag är idag. Det är så mycket som har förändrats sen ett halvår tillbaka och det är bara till det positiva. Har fått så sjukt många fina och betydelsefulla vänner. Som jag skulle kunna göra allt för! Ärså glad att jag tog bort den negativa energin jag fick och har nu bara bra energier runt mig! Är så sjukt tacksam! 
 
Ni är guld värda! 
Puss och kram till er
Allmänt | | Kommentera |

Obeskrivliga kvällar

 
Åh dessa dags har verkligen varit obeskrivligt bra!! Båda dessa dgar har vi firat Emilia som fyllde hela 18år igår vilket alla vi har längtat efter! Bästa Emilia, Grattis åter igen! 
 
I fredags började med att föra hos mina vänner för att sedan åka till metropol/hultsfred för att titta på norlie och kkv. Så grymt var det! Efter några låtar blev klockan 00.00 och då började vi sjunga för Emilia, mitt i publiken. Och de Goa var att norlie o kkv hårde det o grattade henne! Så grym början av 18års dagen! Så rolig kväll med mina älskligenar! 
 
Igår, alltså lördag så gjorde jag inget speciellt under dagen. Sen på kvällen blev det att dra ut igen. Började hos vänner sen drog vi ner till scala. Fick träffa mina "gamla" bästa vänner! så skönt o bra! På scala fick vi vippen så vi hade de så sjukt gutt! Roligaste kvällen helt klart! Har världens bästa vänner och fick även att bar nya! 
Lite kaos när man skulle hem med det fixade sig iaf. 
 
Idag har man jobbat och sen bara myskväll med Harry Potter och ensam hemma! Det är somsagt 1advent. Det är så sinnerssjukt! Redan? 
 
Puss och kram! 
Allmänt | | Kommentera |

min vanliga otur

 
Lika klumpig som vanligt då.. Ramlade i tisdags och har knappt kunnat gå sen dess och knät bara varar och har fått ett extra knä.. Vill tillägga att mina byxor inte var sönder innan, Hahaha. Är väl van somsagt då detta har hänt ett antal gånger. Dock bröt jag inte armen denna gång. Men nu märker man verkligen att det börjar bli kallt och halt ute. SNÖA SNART DÅ! 
Så mysigt att ligga inne med en varm choklad och titta gossip girl. Älskar! 
 
Puss
Allmänt | | Kommentera |
Upp