Frågor

Ligger här halvsjuk fortfarande och har inte så mycket att göra så tänkte att jag svarar på lite frågor jag fick från Wilmas blogg. Hope you like it!

1. Beroende av? - oj.. Mobilen, pv, familj o vänner 

2. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken? - helt klart svart. Dock säger dem att svart inte är en färg men ja ja..

3. Vad får du oftast komplimanger för? - När jag får komplimanger får jag de oftast för mina ögon, leendet/skratt och rumpa hehe. 

4. Dina planer under 2015-2016?- ja jag börjar ju sista året på gymnasiet så mina planer är att plugga in i det sista, ha så sjukt kul med både bal, massa fester osv. Även resa med mina vänner. Bara ha det galet kul!

5. Brukar du skratta för dig själv? - haha ibland.. Hmm rätt så ofta Hahha!

6. Vad är det konstigaste du ätit? - hmm konstigt. Bläckfisk typ.. 

7. Hur imponerar man på dig? - man ska vara charmig och le mycket. Va allmänt trevlig och omtänksam. Ingen badboy

8. Vilken stad vill du helst bo i för resten av ditt liv? - Helt klar i LA eller Florida. Vet inte riktigt vilken stad men typ Miami. Annas här i Sverige så vill jag helst bo i Göteborg! Älskar den staden!

9. Hur ser dina morgonrutiner ut? - (skola) går upp och äter frukost. Sen tvätta mig/duscha sminka välja kläder och sen cykla iväg till skolan. 

10. Vad längtar du efter? - Barcelona typ det ända. Längtar såklart till sista året. Kommer bli grymt!

11. Serier du följer just nu? - följer just nu Pll och orange is the new black.

12. När brukar du oftast gå och lägga dig? -  väldigt olika! När jag har jobbat somnar jag typ direkt och när de är skola lägger jag mig vid 10-11. Annas när jag är ledig runt 23-01

13. 5 saker du vill göra i framtiden? - resa överallt i hela världen, bo utomlands, gifta mig och skaffa barn.

14. Vad finns alltid i din handväska? - hörlurar, laddare, parfym och deo, tamponger och tabletter som ska ta bort smärtan, läppsyl, nycklar och smink typ

15. Kändis crushes? - Alex pettyfer Och Scott Eastwood. Är inte så insatt hehe

Allmänt | | Kommentera |

Love♡

Nu i några dagar så har Christoffer tagit hand om mig när jag har varit sjuk. I tisdags gjorde jag en mysig middag när han kom hem från jobbet, falsk fläskfilé med sås vinbärsgelé och croketer. Sen myste vi framför film och vara tog det lugnt. 

Igår kom Christoffer hem med hämtmat samt godis då jag låg här halv död med feber. Så söt! De va riktigt gott också.

Idag gjorde jag pannkaka frukos då jag inte kunde sova pga kan knappt andas. Gutt vare!

Älskar honom så mycket! Mitt allt!♡
Allmänt | | Kommentera |

Sjuk..

Usch har blivit sjuk, har känt det länge att de har varit på gång men allt slog till igår.. Men jobbade iaf men var helt död när jag kom hem. 

Hade massa planer idag på min lediga dag, skulle antingen till Kalmar för bio o mys med Christoffer eller ut med mina vänner men allt krossades.. Jättetråkigt! Blir även inget jobb imon..

Checkade in Nelly.com och har beställt lite kläder samt NIKE SKORNA. Senaste gången jag letade efter dem på Nelly så fanns dem inte men nu har dem kommit in!! Så glad! Lite tröst shopping..

Annas har jag bara tittat på Pll hela dagen.. My life!

Puss


Allmänt | | Kommentera |
Upp