2015 del 3

JULI
I juli månad blev det mycket jobbande, solande, festade, umgås med kompisar samt pojkvän, var sjuk och festival. Latitude 57 var rikitgt 2 roliga dagar. Stukade dock armen första dagen så det blev inget jobbande på några dagar vilket var tråkigt men hade så sjukt ont att jag knappt kunde röra saker med den. Sen den 7juli fyllde jag hela 18år! blev fest med både släckten och sen eft fest med vänner. Sen fyllde även Wilma 18år och Christoffer 20år så det blev många kalas och firande. Bokade även en resa till barcelona med pappi.
 
 
AUGUSTI
Denna månad bestod av jobb, festande, solande, barcelona, utflyckter, Pw, kräftskiva, skolbörjan och kalas för bla pappi. Det bästa var helt klart barcelona! så underbart att bara åka dit med pappa och ha semester. För under hela sommarlovet hade jag bara varit hemma och jobbat. Men äntligen fick jag åka iväg och se ett helt nytt land och stad. De var så sjukt vakert! Vi gjorde även lite andra små roadtrips i Augusti månad, som tex öland och lysningsbadet i västervik. Och att jag började 3an är ju helt sjukt och så roligt! Sista året med klassen..
 
SEPTEMBER
Denna månaden började med kaos i mitt liv! Allt vändes upp och ner. Men har även ett antal bra saker som hände. Nollining, åkte till jönköping till min syster, sjöng ännu en gång med de absolut bästa tjejerna, myste till det i höstmörkret, sjuk, jobb, träning, mysiga bilturer med mina tjejer. Tänkte väldigt mycket den tiden och har verkligen förstått hur mycke jag har förändrats till de positiva och jag är så stolt över mig själv! 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

2015 del 2

APRIL
Under april månad blev det lite 18års fester för vänner. Min syster kom även hem efter 8 månader i australien och thailand, mysig stund. Sjöng för andra gången med mina tjejer W.E.R.R. De gick sämre denna gång men ändå jättebra! Många mysiga pw i solen och mys med Pv.
 
 
MAJ
Min maj månad började inte så bra.. Hade de lite jobbigt i någon vecka. Men värdret var fint och det blev många mysiga fika stunder. Även många kalas för mina familjemedlemar, mycket jobb, MÅÅÅnga vår konserter med de va riktigt kul. Jag blev väldigt tajt med mina fina tjejer jag umgås mycket med nu, Emilia, Rebecca och wilma fast jag kännt henne 2år längre hehe. Blev en liten avskedsfest för Marcus för han skulle iväg under hela sommaren, så hela gänget samlades och spelade kubb framför en mysig brasa. Sen var de även bal som man såklart var tvungen att titta på. Va på sjukhuset och fick ännu en tablett att ta..
 
 
JUNI
Nu började de bli fint väder! månaden började med att titta på stundenterna, kände några som tog så gick o grattade dem. Bara ett halvår kvar tills det är jag som står där! Mycket jobb denna månaden också, samt 18års firanden. Vi tog även vårt sista sommarlov, där jag fick sjunga inför alla i skolan! Fick reda på det dagen innan så var rätt nervös och kunde inte texten, men det gick väl ändå helt ok. Var ute och åt på kvällen och lite firande på kvällen. Midsommar spenderades med underbara människor som jag nu är jättetajta med. Sen blev det ju såklart att vara ute i solen så mycket som möjligt och bara ta det lugnt.
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Låtar just nu
Dessa är låtarna som går på repit. Alla är så sjukt bra! Många av samma artist som Miriam, Justin och Shawn.

Älskar! Lyssna tycker jag puss o kram!
Allmänt | | Kommentera |
Upp